FNV IsraŽl

Op onderstaande link kun je zien dat de FNV een anti IsraŽl samenkomst wilde regelen, zogenaamd om de Palestijnse vakbond te steunen. In werkelijkheid is het de FNV erom te doen het tanende ledental (de babyboomers van kort na de oorlog gaan massaal met pensioen en zeggen vaak hun lidmaatschap op) aan te vullen. Aangezien moslims in Nederland niet massaal georganiseerd zijn daar nog veel zieltjes te winnen. Als je maar flink tegen joden en Israel aanschopt, willen ze misschien wel lid worden. De snoepreisjes van Edith Snoey naar alle uithoeken van de wereld om haar antisemitische boodschap te brengen worden betaald door de leden van de FNV, die door diezelfde FNV worden opgelicht.

http://www.zionism-israel.com/blog/archives/00000214.html

Edith Snoey verteld op haar weblog (inmiddels na vele protesten verwijderd) dat ze op vakantie is geweest naar SyriŽ. Als je daar bent zie je dat de mensen zo graag vrede willen, maar ja IsraŽl he. Volgens Edith Snoey is het allemaal de schuld van de joden en IsraŽl en niet vanwege het feit dat het een ondemocratisch land is waar als sinds 1963 de noodtoestand heerst en waar de clan van Assad al decennialang de scepter zwaait.
Waar gaat de volgende vakantie naar toe? Noord Korea, Afghanistan, Irak? En ook allemaal de schuld van de joden?

In plaats van je pijlen te richten op uitsluitend Israel en de Palestijnen, zou de FNV misschien eens wat aandacht kunnen besteden aan: Maar ja, daar kan de FNV de joden niet de schuld van geven en dus is het niet interessant.

DIT IS DE MENING VN FNV ABVA KABO over Israel en joden.

Hoe de staat IsraŽl een wig dreef in de Arabische wereld; hoe de Arabische wereld het gelag moest betalen; hoe deze instabiliteit het imperialisme van pas kwam.

Wat is er fout met de staat IsraŽl? Wat klopt er niet met het zionisme? Waarom zijn Palestijnen en christenen tweede- of derderangs burgers in IsraŽl? Waarom discrimineert men in IsraŽl op basis van godsdienst? Wie zijn eigenlijk joden? Schrijf je joden met een kleine letter of met een hoofdletter? Wie is geÔnteresseerd in hoofdletters of kleine letters of in het woordje de of het? Wie gebruikt er altijd grote woorden (zoals antisemitisme en holocaust) en waarom? Waarom neemt het antisemitisme toe? Neemt antisemitisme wel toe? Wie heeft ons in die val gelokt?

Het Palestijnse drama kankert maar voort en wordt elk jaar dramatischer; niet alleen voor de Palestijnen en de Arabieren, maar ook voor de wereldvrede en de rust op straat in Londen (in de metro), New York (9/11) en Madrid (in de metro).
Niets is na de Tweede Wereldoorlog zo'n foute beslissing van de wereldgemeenschap geweest als de oprichting van een staat voor joden...

Meer informatie:
http://home.kpn.nl/r.min.001/Pol/Hst6.html